Mar 24, 2010

Award dari Wazy

Buzz this



Terima kasih pada wazy sebab sudi bagi award ni pada akak. huhuhuhu, terharu sangat huhuhu. Terasa amat tak layak, tapi untuk suka-suka akak pun terimalah sebagai pemangkin semangat huhuhu

Dengan ini, saya ingin senaraikan penerima AWARDS ni untuk kategori

Top Blogger 2010, calon-calonnya ialah :-

1. SeriBahasa
2. NescafeAis
3. Cik Min
4. Aiylyl
5. Melz
6. Ariff
7. Pocket
8. Eyriqazz
9. Kenwooi
10. Lolly
11. Posh76

12. Sebenarnya banyak lagi yang bermain di fikiran saya, jangan berkecil hati nama yang tak ada tu, saya pun main-main tag saja ni, pada saya semuanya terbaeekk. Jadi semuanya layak mendapat award ini sebagai pemangkin semangat okeh. (^_^)

Syarat-syaratnya mudah je..Tak payah jawab soalan..

Ape yang perlu korang buat ialah :

* Thanks & link to the person that gave you award..
* Past this award onto 12 blogger’s you’ve recently discovered and think are fantastic..
* Contact and let them know they’ve won the award..

Thanks wazy sebab tag akak. At least akak ada benda nak post, Minggu ni busy tak sempat siapkan posting apa pun huhuhu.


blog comments powered by Disqus

my farenova meta

Isi Email Anda Untuk Info Terkini Dari farenova:

Dikendalikan oleh MakanBakar

alexa

My Hit Counter

seo

Internet Marketing

farenova Copyright 2009farenova Designed by Caliph Multimedia Image by farenova's farenova@gmail.com